SPA

Geef uw spa een luxe uitstraling met natuursteen

Natuurlijke materialen vormen de beste basis voor ontspanning. U of uw gasten komen nog meer tot rust in een luxe spa die is afgewerkt met prachtige natuursteen zwembadranden en vloeren.

Natuursteen voor een zwembad of wellness geeft niet alleen een unieke uitstraling, maar is ook praktisch. Denk b.v. aan kwartsiet, graniet, travertin of keramiek als afwerking. Dit is gemakkelijk schoon te houden, hygiëne is immers enorm belangrijk. Heeft u iets bijzonders in gedachten? Onze vakmensen denken graag met u mee voor een natuursteen zwembadrand op maat.

Natuursteen geeft uw spa de luxe die het verdient

Uw gasten zullen zich enorm verheugen op een bezoek aan uw wellnesscenter of hotel met spa voorziening. Natuursteen rondom en in zwembaden geeft een gevoel van pure luxe. Met natuurstenen tegels maakt u de ruimte uniek en geeft u het geheel een klassieke en duurzame uitstraling. Op de vloeren kunnen tegels van natuursteen worden gelegd die zijn voorzien van een antislip coating. Zo voorkomt u dat uw gasten uitglijden en zich mogelijk bezeren. Belangrijk aspect in wellness is de hygiëne. Groot voordeel van natuursteen bij een zwembad is de geringe poreusheid. Daardoor is een rand of vloer van natuursteen hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud.

Kies voor een praktische maar sfeervolle inrichting

Een spa of zwembad vraagt om een praktische inrichting. Maar u wilt wel een fijne sfeer creëren zodat u of uw gasten zich optimaal kunnen ontspannen. Dat doel bereikt u moeiteloos met natuursteen. Dit is bij Abanstone leverbaar in diverse kleuren. Zo kunt u zelf de sfeer van uw spa bepalen. Groen en blauw zijn vaak gekozen kleuren, maar misschien gaat u wel voor zandkleuren of mooie bruintinten. Alles is mogelijk. De natuursteen kan zowel op de vloeren als op de wanden worden aangebracht en zoals al vermeld kunnen ook zwembaden, hot tubs en whirlpools ermee worden bekleed.

Wij denken graag met u mee over de inrichting van uw spa

Gaat u uw spa binnenkort inrichten of is de inrichting aan revisie toe? Schakel dan de professionals van Abanstone in. Wij denken graag met u mee over een passende inrichting. Daarnaast kunnen wij u advies geven welke natuursteen soorten het meest geschikt zijn om toe te passen in een vochtige omgeving. Het is immers wel de bedoeling dat u er de komende jaren onbezorgd plezier van heeft, evenals uw gasten.

Contact