EVENEMENTZALEN

Geef uw evenementenzaal de juiste uitstraling met natuursteen

Een evenementenzaal wordt doorgaans gebruikt voor feestelijke aangelegenheden. De uitstraling dient hier dan ook op te worden afgestemd. Als u de beste evenementen wilt binnenhalen dan wilt u uw klanten natuurlijk datgene bieden wat ze zoeken. Of het nu gaat om de viering van een jubileum of de presentatie van een nieuw product, uw gasten moeten zich thuisvoelen. Daarom is natuursteen verwerken in de inrichting van een evenementenzaal een prima keuze. Hiermee creëert u de juiste uitstraling en zal uw locatie zeker populair zijn voor de door u beoogde doelgroep.

De juiste indruk maken met een interieur met natuursteen

Natuursteen is bepaald geen alledaags product en elke natuursteen heeft specifieke eigenschappen. De steenkeuze, de oppervlakte afwerking en het onderhoud kunnen op uw situatie worden afgestemd. Een goed resultaat vraagt dan ook om vakmanschap en maatwerk en dat is misschien wel de belangrijkste bijzonderheid van natuursteen.

Een luxueuze, moderne en bijzondere uitstraling

Door marmer te gebruiken creëert u een moderne, luxueuze uitstraling voor uw evenementzalen. Marmer heeft mooie kleurschakeringen die het interieur extra karakter geven. Marmer wordt door zijn luxueuze uitstraling vaak gebruikt in moderne interieurs en geeft het interieur die strakke, toch pittige sfeer die tegelijk warmte en luxe uitstraalt.

Laat u inspireren en adviseren door de professional

Is het interieur van uw evenementenzaal aan een make-over toe? Bent u bezig met nieuwbouw en wilt u de inrichting gelijk goed aanpakken? Ga dan voor marmer op vloeren, muren en het interieur. Abanstone is uw partner bij het realiseren van al uw wensen in natuursteen. Samen met u bekijken we alle mogelijkheden. U bepaalt de kleuren en wij zorgen ervoor dat uw opdracht tot in detail wordt uitgevoerd zoals u het voor ogen had. U kunt erop rekenen dat de planning wordt gehaald zodat u de opening of heropening kunt laten plaatsvinden op de datum die u in gedachten had.

Vraag uw offerte aan of neem contact op voor meer informatie

Wilt u een vrijblijvende offerte of heeft u nog vragen over marmer, graniet of andere natuursteen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag en delen graag onze passie voor natuursteen met u. U kunt het contactformulier invullen waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u zullen opnemen. Uiteraard is het altijd mogelijk om op afspraak onze showroom te bezoeken.