SCHEEPSBOUW

Natuursteen toegepast in de scheepsbouw

Ook in de scheepsbouw wordt natuursteen toegepast. Het gaat dan om de afwerking van cruiseschepen en luxe jachten. Als u een schip laat bouwen dan gaat het tenslotte niet alleen om de buitenkant maar ook en vooral om de inrichting. U wilt voor uzelf of voor uw gasten natuurlijk niets minder dan het beste. Dat begrijpen we bij Abanstone als geen ander. Daarom nemen we het vaarklaar maken van uw schip graag voor onze rekening.

Kies voor een fraaie afwerking van het interieur

Wij zijn dé specialist op het gebied van luxe afwerkingen met o.a. natuursteen op riviercruiseschepen, maar ook op luxe jachten. Bij cruiseschepen in het exclusieve segment speelt natuursteen bijna altijd een rol en er zijn niet veel natuursteenbedrijven die zo’n opdracht qua capaciteit en schaalgrootte aankunnen. Wij zijn er daar één van. Het maakt daarbij niet uit bij welke werf het schip ligt, Abanstone werkt wereldwijd en kan uw opdracht dan ook waar u maar wilt uitvoeren.

Voor welke natuursteen kiest u?

Als natuursteenbedrijf geven we uiteraard ook advies, maar dat is vooral technisch van aard. Dan gaat het over de eigenschappen van materialen, functionaliteit en duurzaamheid. In een ontwerp kan esthetiek echter vaak voorrang krijgen, boven het meest geschikte materiaal en wordt er bijvoorbeeld gekozen voor marmer in de badkamers wat soms niet het meest praktisch is. Graniet is namelijk beter bestand tegen intensief gebruik. En vergis u niet: graniet kan een even fraaie uitstraling hebben als marmer.

Geniet met volle teugen op het water​

Met een jacht of cruiseschip dat perfect is afgewerkt met mooie materialen gaat u graag op reis. Of het nu om een tochtje met uw jacht gaat naar een gezellige haven of een mooie reis met de gasten op uw cruiseschip. Abanstone zorgt ervoor dat de afwerking met natuursteen van het schip perfect wordt uitgevoerd. Samen met u als opdrachtgever kiezen we de mooiste materialen en vervolgens zorgen we ervoor dat uw wensen perfect worden uitgevoerd. U of uw gasten zullen zich optimaal thuis voelen op een schip dat aan alle verwachtingen voldoet. Uiteraard kunt u ook daarna op Abanstone blijven rekenen. Als er aanpassingen nodig zijn of herstelwerkzaamheden dan nemen wij ook dit graag voor onze rekening. U kunt voor meer informatie over onze dienstverlening altijd contact met ons opnemen.

Contact