KANTOORPANDEN

Natuursteen in uw kantoorpand

Marmer is terug van weggeweest en schittert tegenwoordig in menig woning en bedrijfspand. Marmer is vooral geliefd vanwege zijn luxueuze uitstraling. Echter is marmer ook de perfecte optie om bijvoorbeeld een rustige, landelijke of moderne sfeer te realiseren in uw interieur. Steeds vaker kiezen mensen bijvoorbeeld voor een prachtige marmeren wand in een kantoorpand, moderne marmeren traptreden of fraaie vensterbanken van deze unieke natuursteen. 

Marmer geeft uw kantoor een professionele uitstraling

Wanneer u uw kantoor een luxe uitstraling wilt geven dan is marmer een prima keuze. Hiermee kunt u bijvoorbeeld de vloer in de hal laten bekleden. Maar ook marmeren zuilen doen het goed. Marmer kan daarnaast worden verwerkt in bijvoorbeeld een balie of in een tafel in een vergaderkamer of een wachtruimte voor bezoekers. Met marmer geeft u uw bedrijf de uitstraling die het verdient. Omdat marmer in verschillende kleuren leverbaar is, past het naadloos in ieder interieur.

De marmeren vloer

Een marmeren vloer is een uitstekende keuze wanneer u een luxueuze uitstraling in uw interieur wilt verwezenlijken. Deze prachtige natuursteen zorgt voor rust en creëert een gevoel van weelderigheid en exclusiviteit. Met een marmeren vloer geeft u elke ruimte een uniek karakter. De subtiele kleurschakeringen in het marmer maken van elke ruimte een compleet nieuwe beleving. Robuuste marmeren tegels, met elk hun eigen unieke tekening, zijn ook zeer geschikt voor vloerverwarming. Dit is erg prettig, aangezien tegels de winterkou vasthouden. Daarnaast vallen kleine beschadigingen, door de tekeningen en structuur in het marmer, minder op.

Niet alleen wit marmer is populair​

Voor een moderne, klassieke vloer wordt frequent de keuze voor wit marmer gemaakt. Echter past een marmeren vloer ook perfect in een rustiek of industrieel interieur. Als u een landelijke sfeer wilt creëren, is een zandkleurig of bruin marmer een goede keuze.

Wij plaatsen graag uw marmeren vloer of wand

Is uw kantoorpand aan een renovatie toe? Dan gaat u natuurlijk voor een perfecte uitstraling om ervoor te zorgen dat klanten en bezoekers zich thuisvoelen. Als u kiest voor marmer dan zijn er verschillende opties qua kleur en uitstraling. Deze laten wij u natuurlijk graag zien. Als u uw keuze heeft gemaakt ontvangt u van ons een scherpe offerte voor de uitvoering van uw opdracht. Als u ons de opdracht geeft dan zorgen wij ervoor dat het werk perfect wordt uitgevoerd en op de met u afgesproken datum wordt opgeleverd. Heeft u de datum voor de feestelijke (her)opening van uw bedrijf al gepland? U kunt rekenen op het betrouwbare vakmanschap van Abanstone. Het maakt daarbij niet uit of uw kantoor in Nederland staat of in België, Dubai of de Verenigde Staten.