MONTAGE

Montage Abanstone

Elke natuursteen ziet er anders uit en vertelt zijn eigen, unieke verhaal. Het is aan ons de taak om dit verhaal over te brengen en er een mooi product van te maken. We begrijpen dat natuursteen materiaal van hoge kwaliteit is en dat er met precisie en vakmanschap te werk moet worden gegaan. Abanstone kan deze bijzondere verhalen van de natuur herdefiniëren in de mooiste producten. Met elk materiaal en elk product moet je op een andere manier te werk gaan en op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat we alleen het beste werk afleveren.

Op maat maken

Abanstone is gespecialiseerd in de productie van platen, tegels en op maat gesneden producten. Naast de standaard producten en maten, bieden we ook vloeren op maat, inclusief grootschalige projecten. We beheren de volledige productiecyclus rechtstreeks in onze eigen faciliteiten, waardoor we de naleving van ’s werelds hoogste kwaliteitsnormen kunnen garanderen. Niet alleen onze producten zijn dus van de hoogste kwaliteit, maar ook ons vakmanschap. Door een zorgvuldige selectie van grondstoffen, die we overal ter wereld halen, kunnen we natuursteenplaten in verschillende afwerkingen en diktes produceren.

We snijden en slijpen steen volgens uw wensen, bestemd voor gebruik in meubels of voor de constructie van een interieur en exterieur. Dankzij onze eigen geavanceerde apparatuur kan Abanstone alles voor u produceren, van dikke platen tot lichtgewicht producten. Met een krachtige waterstraal kunnen we het steen snijden en dat resulteert in onberispelijke, complexe eindproducten. Hierbij kunt u denken aan verschillende producten, van mozaïeken tot radiale vloeren en nog veel meer.

Projecten

Bij Abanstone combineren we ervaring en vooruitstrevende technologieën om de hoogste kwaliteitsnormen voor uw project te garanderen, hoe groot of klein deze ook is. Uw dromen kunnen wij tot werkelijkheid maken. We gaan overal ter wereld te werk, dus het maakt niet uit waar u zich bevindt. Wij zorgen ervoor dat we voor u producten maken van de hoogste kwaliteit, die lange tijd mooi blijven.

Locaties

Het maakt niet uit in wat voor ruimte u graag natuursteen wil hebben. We kunnen het namelijk realiseren in verschillende gebouwen en ruimtes, zoals kantoorpanden, zalen voor evenementen, boten, woningen, horeca, hotels, salons en spa’s. Natuursteen is beschikbaar in verschillende kleuren, waardoor het naadloos in elk interieur past, ongeacht de locatie. Uiteraard komen wij overal naartoe om uw gekozen product te plaatsen, of u nu in Nederland of in de Verenigde Staten bent. Dankzij ons vakmanschap is elke klus op tijd geklaard en op een perfecte manier uitgevoerd.