SALONS

Luxe salons met natuursteen

Heeft u er al eens over gedacht om uw salon in te richten met natuursteen? Er zijn mensen die van mening zijn dat steen in het interieur ‘koud’ aandoet en de inrichting een kille uitstraling geeft. Maar niets is minder waar. Natuursteen kan zelfs een zeer warme en romantische uitstraling geven. Zeker als u dit combineert met mooie stoffen voor gordijnen of accessoires. Een comfortabel bankstel compenseert ook prima. Het is dus zeker geen vreemde gedachte om voor uw salon te kiezen voor mooi natuursteen.  

Tijdloos en rustiek

Wilt u een mooie, comfortabele en luxe salon dan mag natuursteen niet ontbreken. Of u nu kiest voor marmer, graniet, keramiek of composiet, maak van uw salon een fijne plek voor uw klanten maar ook een ruimte waar u voor uw plezier naartoe gaat. Uw salon wordt een waar paradijs met elementen van Abanstone.

Advies op maat voor de inrichting van uw salon

Als u herinrichting van uw salon overweegt dan kunt u voor goed advies over de toepassing van natuursteen terecht bij Abanstone. Wij hebben jarenlange ervaring met het inrichten van natuursteen. Of het nu gaat om natuursteen voor op de wanden of op de vloer, of allebei. Daarnaast kunnen ook meubels zoals salontafels prima van natuursteen worden gemaakt. Voor welke natuursteen u kiest is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Daarnaast moet u daarbij in overweging nemen hoe en waar u de natuursteen wilt toepassen. Soms is marmer meer geschikt, een andere keer graniet of keramiek.

Oriënteer u vrijblijvend voordat u een beslissing neemt

De aankoop van natuursteen is een aankoop voor vele jaren, soms zelfs levenslang. Daarvoor gaat u natuurlijk niet over één nacht ijs. Het is dan ook helemaal niet vreemd om u goed te orieënteren voordat u een beslissing neemt. U kunt van verschillende soorten natuursteen een staal aanvragen zodat u kunt zien hoe het eruit komt te zien als u deze steen zou gebruiken voor de wand of de vloer in uw salon. Natuursteen is in diverse kleuren leverbaar. Ook hiervoor geldt dat een goede afweging belangrijk is. Kies een kleur waarbij u meubels die sneller slijten, zoals zitmeubilair, gemakkelijk kunt aanpassen zonder dat de kleur van de natuursteen een belemmering vormt.

Contact