ONDERHOUD & RENOVATIE

Specialist in natuursteen onderhouden en natuursteen renovatie

Uw natuursteen onderhouden is erg belangrijk om uw natuurstenen of composieten vloer, blad of keukenblad zo lang mogelijk in goede conditie te houden. Onze vakmensen kunnen u adviseren met welk reinigingsmiddel of onderhoudsmiddel u uw type natuursteen het beste kunt reinigen. Ook voor composiet zijn er geschikte reinigingsmiddelen in de handel. U kunt ook bij ons terecht voor een professionele reiniging en het weer in de juiste conditie brengen van uw natuurstenen vloer. Onze vakkundige medewerker reinigt uw vloer of voorziet deze weer van de juiste glans. Uiteraard kan hij u daarna adviseren hoe u de vloer het beste kunt onderhouden. Naast het onderhoud kunnen wij ook uw marmeren vloer slijpen. De vloer wordt dan vlak geslepen en weer op de gewenste glansgraad gebracht. Dit geeft uw vloer een nieuwe uitstraling en vergemakkelijkt het onderhoud.

Renovatie van een natuursteen vloer

Is uw vloer of wand ernstig beschadigd? Geen nood, ook voor natuursteen renovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Als uw vloer of wand er niet meer mooi uitziet dan is het lang niet altijd nodig om deze te vervangen. Vaak kan de natuursteen door middel van renovatie weer in zijn oude glorie worden hersteld. Hiervoor gebruikt Abanstone speciale apparatuur en schoonmaakmiddelen. Vooraf beoordelen wij uw vloer en bespreken wij met de klant wat de mogelijkheden zijn. Zo weet u vooraf wat u kunt verwachten. Als het resultaat niet naar wens zal zijn dan kunt u eventueel alsnog tot vervanging overgaan.

Vrijblijvende prijsopgave voor onderhoud en renovatie

Kan uw natuursteen vloer of wand wel een goede onderhoudsbeurt of renovatie gebruiken? Neem dan contact op met Abanstone. Wij komen graag bij u langs om de natuursteen te bekijken en met u te overleggen wat de beste aanpak is. Hiervoor ontvangt u altijd een vrijblijvende offerte. Als u hiermee akkoord gaat dan wordt er zo snel mogelijk een afspraak gemaakt om de werkzaamheden in te plannen. Neem contact op voor een afspraak of voor meer informatie.