q Woningbouw - ♦ Verrijk uw interieur met natuursteen van topkwaliteit | Abanstone

WONINGBOUW

Unieke en chique uitstraling

Van alle soorten natuursteen heeft marmer een reputatie hoog te houden. Prachtig geaderd en in oneindig veel kleurvariaties geeft het uw huis een unieke en chique uitstraling.

Marmer is een natuursteen die al jaren razend populair is in het interieur. Het geeft veel karakter aan uw interieur, dit komt vooral door de aders die door de steen heen lopen. Hierdoor is het altijd uniek en is geen steen of blad hetzelfde. Marmer wordt veel gebruikt in de keuken en badkamer, maar ook in meubelstukken als salontafels en nachtkastjes. Mede vanwege de brede toepassingsmogelijkheden is het een populaire natuursteen waarvoor u uiteraard ook terecht kunt bij Abanstone.

Wat is marmer?​

Marmer is een gemetamorfoseerd kalksteen. Het is dus gevormd uit kalksteen. De kalk verandert door temperatuur en hoge druk en na verloop van vele jaren in marmer. Het woord marmer is afgeleid van het Griekse woord marmaros, dat glanzende steen betekent. Om die glans staat de steen dan ook bekend, het geeft een luxe uitstraling. Marmer kan in ieder interieur gebruikt worden.

Marmer in uw huis​

Is uw keuken of badkamer aan een renovatie toe? Denk dan eens aan marmer. Marmer kan worden toegepast in een wastafelmeubel, maar ook voor een ligbad of luxe douche. Datzelfde geldt voor de keuken. Hier kan marmer worden toegepast voor het aanrechtblad. Een marmeren werkblad geeft uw keuken een moderne en strakke uitstraling die tegelijk stijlvol is. Marmer is een krasvast en oersterk materiaal dat jaren meegaat. U doet dus een investering voor vele tientallen jaren.

Laat u inspireren door het aanbod van Abanstone​

Bent u op zoek naar het mooiste marmer? Bij Abanstone vindt u een uitgebreid aanbod. Samen met u kunnen we de stalen doornemen en zo tot een weloverwogen keuze komen. Weet u niet zeker of marmer de juiste keuze is of dat u misschien toch liever gaat voor graniet, keramiek of composiet? Wij adviseren u graag. Als u ons de opdracht geeft om marmer in uw woning toe te passen dan kunt u erop rekenen dat uw opdracht met zorg en passie wordt uitgevoerd. U zult zeer te spreken zijn over het resultaat. Ook daarna kunt u rekenen op uitstekende service en advies als u daar behoefte aan heeft.

Contact