HORECA

Natuursteen toegepast in uw horecabedrijf

Natuursteen kan prima worden toegepast in de horeca. In de keuken kan bijvoorbeeld worden gewerkt met graniet of keramiek voor de werkbladen van het keukenpersoneel. Maar ook in toilet eenheden kan natuursteen prima worden toegepast voor bijvoorbeeld de wandafwerking of voor wastafel eenheden. En dan zijn er in hotels natuurlijk nog de kamers voor de gasten die doorgaans zijn voorzien van eigen sanitair. De badkamer, toilet of douche leent zich uiteraard bij uitstek voor een afwerking met natuursteen.

Geef uw pand de juiste uitstraling​

Het gebruik van natuursteen geeft een luxe uitstraling aan uw horeca inrichting. Dit materiaal is perfect geschikt om sfeer te creëren in uw restaurant of café. Bovendien is natuursteen naast mooi ook nog eens zeer functioneel: dit materiaal is stevig en gaat lang mee. Zeker in de horeca is het van belang dat u kiest voor een inrichting waar u jarenlang plezier van heeft. Daarnaast is het natuurlijk ook van het grootste belang dat u de hygiëne goed kunt waarborgen. Natuursteen is zeer eenvoudig schoon te maken. Is uw interieur aan een make-over toe? Denk dan eens aan natuursteen. Dit kan worden toegepast op wanden, vloeren en voor onderdelen van het interieur.

Natuursteen past in ieder horeca interieur​

Misschien denkt u dat natuursteen een ‘kille’ uitstraling heeft. Maar niets is minder waar. Natuursteen is leverbaar in vele fraaie kleuren. U kunt de inrichting dan ook geheel naar uw smaak kiezen. En met een warme aankleding met gordijnen, mooie tafelkleden en comfortabele stoelen creëert u zonder moeite de juiste sfeer. Ook voor hotelkamers kan natuursteen prima worden toegepast als u er de juiste accessoires bij kiest. Uw gasten zullen zich prima thuis voelen en graag terugkeren.

Laat de inrichting van uw horeca over aan de natuursteen professional​

Bij Abanstone kunt u terecht voor uw horeca inrichting. Wij ontwerpen en vervaardigen kwalitatief hoogstaande inrichtingen en de onderdelen hiervan, zoals wastafels, tafels en tegels. Dit doen wij persoonlijk en op maat, waardoor we u altijd het interieur kunnen bieden dat past bij uw wensen. Neem dus gerust contact met ons op als u uw zaak gaat herinrichten of als het gaat om nieuwbouw. Kies voor natuursteen en u weet zeker dat de inrichting van uw zaak de juiste uitstraling heeft naar uw gasten.

Contact