q Hotels - ♦ Verrijk uw interieur met natuursteen van topkwaliteit | Abanstone

HOTELS

Richt uw hotel stijlvol in met natuursteen

Uw eigen hotel laten bouwen en bekleden met de mooiste steensoorten. Een plek waar bezoekers heerlijk kunnen ontspannen en genieten van een andere omgeving dan thuis. De luxe van natuursteen past in ieder hospitality design. Het comfort en de tijdloze uitstraling van materiaalsoorten zoals marmer, graniet en composiet worden dan ook vaak toegepast in hotels. De unieke kleuren, vormen en structuren zorgen voor tal van ontwerpmogelijkheden. Combineer pracht en praal met duurzaamheid.  

Begin bij de basis: wanden en vloeren

Uw hotel interieur begint bij het uitzoeken van de perfecte natuurstenen vloer of wand. Unieke stenen tegels of platen die uw hotel omtoveren tot een luxe plek met een warme high end beleving. U kunt voor zowel de vloeren als voor de wanden bijvoorbeeld gebruik maken van marmer of graniet. Marmer heeft de meest luxe uitstraling, maar ook marmer kan voor de perfect sfeer zorgen. Ideaal is natuurlijk dat u de vloer gemakkelijk schoon kunt houden. Zeker als u bij de deur een schoonloopmat neerlegt zal de housekeeping weinig onderhoud hebben aan de vloeren.

Fraai ingerichte kamers met natuursteen

Natuursteen leent zich bij uitstek voor het inrichten van een hotelkamer. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een salontafel van natuursteen voor de zithoek van uw suites. Maar ook de vloeren kunt u in natuursteen uit laten voeren. U kunt dit indien gewenst prima combineren met vloerverwarming. Gaat er dan een keer een glas wijn of kop koffie over de vloer dan blijft de schade beperkt. En dan is er natuurlijk nog de badkamer. Ook hier komt natuursteen prima tot zijn recht. Gebruik het voor de wastafel of voor de ombouw van het ligbad of de douche. Ook hier doet u uw huishoudelijk personeel een plezier want ze zijn een stuk sneller klaar met schoonmaken.

Kies natuursteen voor uw hotel met zorg

De inrichting van uw hotel is natuurlijk enorm belangrijk. Het kan voor gasten het verschil maken tussen een kamer boeken of toch nog even verder kijken. Kies daarom natuursteen met zorg. Bepaal zorgvuldig welke kleuren passen in uw interieur en welke soort steen in uw situatie de beste keuze is. Omdat natuursteen in verschillende kleuren leverbaar is, is ook een goede kleurafstemming belangrijk. Kies een kleur waarbij u gemakkelijk zitmeubilair en andere accessoires kunt wisselen. U zult met uw vloeren en wanden immers tientallen jaren kunnen doen als u deze laat bekleden met natuursteen.

Goed advies is belangrijk bij het kopen van natuursteen

Abanstone is al vele jaren actief als leverancier van de allerbeste natuursteenproducten. U kunt dus rekenen op uitstekend advies als u overweegt om voor uw hotel natuursteen te kopen. Onze professionals denken graag met u mee over het maken van een goede keuze. Neem contact op voor advies of maak een afspraak voor een bezoek aan de showroom.